Sigurnost online kupovine

 

Mnogi korisnici interneta još uvijek se ne osjećaju sigurno prilikom online naručivanja i kupovine. Ovim putem želimo istaknuti jamstva koja Vam naša tvrtka garantira kod kupnje naših proizvoda.

Naši proizvodi su kvalitetni i “domaći”

Proizvodi koje nalazite u našem shopu su domaće proizvodnje i napravljeni su unutar ureda u RH. Prilikom stvaranja proizvoda, zajedno sa svojim partnerima pazimo na visoku kvalitetu – tekstova, ilustracija, dizajna, i naravno procesa implementacije.

Pojednostavljeni i sigurni načini plaćanja

Kod naručivanja naših proizvoda, plaćanje se vrši na dva najsigurnija načina nad kojima imate potpunu kontrolu. Platiti možete virmanski, odnosno internet bankarstvom pri čemu ni naša tvrtka, niti bilo koja treća strana, nema uvid u Vaše osobne financijske podatke.

Prilikom kupnje platnom karticom preusmjeravamo Vas na stranicu pružatelja usluge procesiranja i naplate kartica koji te podatke pohranjuje u skladu s PCI DSS certifikacijom, najvišim stupnjem zaštite i čuvanja povjerljivih podataka i u skladu s odredbama važećih zakona u RH.

Imate pravo na povrat robe i novca

Ako niste zadovoljni naručenim, kupljeni proizvod /licencu možete vratiti u roku od 14 dana. Naše ljubazne zaposlenice s razumijevanjem će vas uputiti u proces povrata robe i novca. Više detalja vezanih uz povrat svakako pročitajte na stranici Uvjeti korištenja.

Otvorena komunikacija i dostupnost

Naše ljubazne zaposlenice su dostupne za sva druga pitanja. Molimo Vas da nas kontaktirate na neki od brojeva koje ćete pronaći na poveznici Kontaktirajte nas.

Nema zlouporabe osobnih podataka

Obvezujemo se koristiti osobne podatke koje unosite u obrazac za narudžbu isključivo u poslovne svrhe te u svrhu poboljšanja vašeg korisničkog iskustva. Više o čuvanju privatnosti osobnih podataka možete pročitati na stranici “Izjava o privatnosti i sigurnosti podataka“.

Poštujemo Zakon Republike Hrvatske o zaštiti potrošača

Obrt BrokenByte, informatički obrt vlasnik stranice www.mojured.eu, djeluje sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, zakonu Republike Hrvatske kojim se štite osnovna prava potrošača pri kupnji proizvoda i usluga, kao i pri drugim oblicima stjecanja proizvoda i usluga na tržištu. Dijelove zakona vezane uz naš web shop možete pogledati u Uvjetima korištenja.