Načini plaćanja i dostava

ONLINE KUPOVINA I PLAĆANJE


Proizvodi se naručuju odabirom i popunjavanjem elektronskog formulara (obrasca za narudžbu), telefonskim putem ili e-mailom. Kupac može naručiti proizvod kao neregistrirani korisnik. Proizvod se smatra naručenim kada kupac prođe cijeli postupak narudžbe.

Moguće je platiti naručene proizvode:

  • Virmanom/Internet bankarstvom
  • Platnim karticama

Plaćanje virmanom/Internet bankarstvom

Odabirom opcije plaćanja virmanom (općom uplatnicom) ili internet i mobilnim bankarstvom prilikom narudžbe proizvoda, na svoju ćete e-mail adresu primiti podatke potrebne za izvršenje uplate u obliku ponude za plaćanje. Ponuda za plaćanje smatra se ugovorom na daljinu. Više informacija o obvezama prodavatelja i pravima kupca u ugovoru na daljinu pročitajte u Uvjetima korištenja.

Ako kupac nije primio podatke potrebne za izvršenje uplate, odnosno nije dobio obavijest da je ugovor sklopljen nakon završenog procesa naručivanja, savjetujemo da se provjeri:
(1) nalazi li se poruka u Junk/Spam/Otpad/Trash folderu ili
(2) je li sandučić ili inbox pun.
Proces isporuke (dostave) na navedenu adresu počinje kada evidentiramo uplatu u našem sustavu.

Plaćanje platnim karticama

Moguće je platiti jednokratno putem Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, Diners, CUP i JCB platnih kartica. Prilikom kupnje platnom karticom kupca se preusmjerava na stranicu pružatelja usluge procesiranja i naplate kartica koji te podatke pohranjuje u skladu s PCI DSS certifikacijom, najvišim stupnjem zaštite i čuvanja povjerljivih podataka. Osobni podaci iz narudžbe sakupljaju se, obrađuju i koriste u skladu s odredbama važećih zakona RH.

Rokovi isporuke

Naručeni se proizvodi isporučuju odmah nakon vidljive uplate na računu prodavatelja.

Dostava na željenu adresu

Dostava se vrši na odabarnu email adresu, tj. email adresu koju ste ostavili prilikom procesa naručivanja.

Cijene dostave

Dostava je besplatna, budući da se radi o virtualnom proizvodu.