MojUred statistika poslovanja

Ekran “Statistika”.  Kako konstantno dodajemo nove funkcionalnosti, shvatili smo da nam prijašnji ekran za brzi pregled statistike nije dovoljno dobar.

MojUred statistika poslovanja

Naime, kao poduzetnici koji ste konstantno u žurbi i gužvi trebali bi u svega par sekundi dobiti generalnu sliku vašeg poslovanja. Tko vam je dužan, i kome ste dužni. Također, lijepo je vidjeti i koliki vam je ukupni promet bio u slučaju da se približavate brojci od 300,000.00 Kn.

MojUred grafikon

MojUred Grafikon statistike

Na grafikonu smo prikazali Račune (kumulativni zbroj), Plaćene račune, i naravno neplaćene račune. Svaka od ovih stavki se može isključiti pritiskom miša na legendu na gornjem desnom uglu grafikona.

Godinu za koju radite pregled možete također promijeniti na padajužem izborniku “Prikaži podatke za”.

Brze informacije

Dodali smo i 4 box-a u kojima prikazujemo:

  • Broj izdanih ponuda
  • Kumulativan zbroj iznosa izdanih računa
  • Ukupan iznos plaćenih računa
  • Ukupan iznos nenaplaćenih računa

Tablice s računima

MojUred dodatne tablice

MojUred dodatne tablice

U ove dvije tablice koje smo napravili možete brzinski vidjeti račune (Izlazne i Ulazne) kojima je prošla valuta naplate. U tablicama (retku za pojedini račun) također možete i izmjeniti podatke (promijeniti valutu računa, promijeniti status u plaćen, storniran itd….). Svakako mislim da je zgodno da se ovako nešto može brzinski pogledati bez neke dublje potrage za informacijama.

Ako smatrate da je potrebno još nešto na ovom brzinskom pregledu, molim Vas da nam javite na email ili u komentaru.

HVALA

Isprobaj
besplatno