Masivno skidanje računa

Dragi korisnici, na prijedlog kojeg smo prihvatili, dodali smo masivno skidanje računa za određeno razdoblje. Broj računa koje možete u jednom potezu skinuti je 30. Ovo ograničenje smo postavili trenutno zbog pravilne raspodjele serverskih resursa.

Zašto smo napravili ovo poboljšanje? Klijent, koji ga je predložio, rekao nam je da bi bilo super da može u jednom potezu pripremiti sve mjesečne račune (ili za određeno razdoblje) za knjigovodstvo. I evo ga :). Radi.

Kako skinuti više računa?

Nakon uspješne prijave s korisničkim imenom i lozinkom unutar aplikacije MojUred, korisnik može odabrati modul Dokumenti. Kliknite s mišem na Izlazni Računi opciju unutar izbornika s lijeve strane.

u dodatnom izborniku (hamburger izbornik) sa strane u tablici odaberite Datum i Vrijeme (ako već nije prikazano na tablici):

Nakon odabira dodatne kolone (Datum i vrijeme izrade). Sada je moguće raditi filtraciju po periodu za koje želite označiti račune koje želite ispisati kao PDF dokument:

NAPOMENA: budite sigurni da vam PopUp blocker nije uključen, inače nećete biti u mogućnosti skinuti sve račune!

Odaberite razdoblje, i označite ih u prvoj koloni na početku tablice:

Preuzimanje izlaznih računa

Po označavanju izlaznih računa, plavi gumb će postati aktivan. Klikom miša na njega započet će preuzimanje računa u zip formatu.

Priprema za knjigovodstvo

Nakon skidanja dokumenta, i otpakivanja zip datoteke, vaši računi su spremni za slanje i ispis:

Pregled skinutih izlaznih računa

Isprobaj
besplatno