Skidanje više računa na računalo

[alert type=”info”]Ova se dokumentacija konstantno razvija. Ako niste neko vrijeme koristili MojUred, bilo bi dobro da provjerite na ovim stranicama što je novo implementirano.[/alert]

Dragi korisnici, na Vaš prijedlog smo dodali masovno skidanje računa za odabrano razdoblje. Broj računa koje možete u jednom potezu skinuti je 30. Ovo ograničenje smo postavili trenutno zbog pravilne raspodjele serverskih resursa.

Kako skinuti više računa?

Nakon uspješne prijave s korisničkim imenom i lozinkom unutar aplikacije MojUred, odaberite modul Dokumenti. Kliknite mišem na Izlazni Računi unutar izbornika s lijeve strane.

U dodatnom izborniku (hamburger izbornik) sa desne strane u tablici odaberite Datum i Vrijeme (ako već nije prikazano u tablici):

Nakon odabira dodatne kolone (Datum i vrijeme izrade) moguće je filtrirati po periodu za koji želite označiti račune koje želite ispisati kao PDF dokument:

NAPOMENA: pripazite da Vam PopUp blocker nije uključen, inače nećete biti u mogućnosti skinuti sve račune!

Odaberite razdoblje, i označite račune u prvoj koloni na početku tablice:

Preuzimanje izlaznih računa

Nakon označavanja izlaznih računa, plava tipka će postati aktivna. Klikom miša na tipku započet će preuzimanje računa u zip formatu.

Nakon skidanja dokumenta, i raspakiranja zip datoteke, vaši računi su spremni za slanje i ispis:

Pregled skinutih izlaznih računa

Isprobaj
besplatno