Rad s klijentima

[alert type=”info”]Ova se dokumentacija konstantno razvija. Ako niste neko vrijeme koristili MojUred, bilo bi dobro da provjerite na ovim stranicama što je novo implementirano. [/alert]

Klijenti su jedna od osnovnih stvari koje moramo definirati prije same obrade dokumenata unutar MojUred aplikacije. Klijenti se definiraju unutar izbornika “Klijenti”.

Nakon uspješne prijave s korisničkim imenom i lozinkom unutar aplikacije MojUred, korisnik može odabrati modul Klijenti.

MojUred klijenti

MojUred klijenti


Filteri na tablici

Budući da tablica može sadržavati velik broj klijenata, zbog lakše pretrage, omogućili smo filtriranje pojedinih setova podataka prema određenom ključu.

Dovoljno je početi unositi vrijednost prema kojoj se želi filtrirati cijela tablica unutar zaglavlja kolone, i MojUred će automatski prikazati vrijednosti koje odgovaraju unesenom tekstu:

MojUred klijenti filtriranje

MojUred klijenti filtriranje


Dodavanje klijenta

Za dodavanje novog klijenta potrebno je popuniti sva tražena polja. Također, klijent može biti i kupac i dobavljač. Za klijenta je moguće dodijeliti i rabat koji će biti obračunat na svim računima i ponudama.

MojUred dodavanje klijenta

MojUred dodavanje klijenta

Nakon unosa svih podataka potrebno je pritisnuti zelenu tipku “SPREMI” kako bi svi podaci bili spremljeni.

Isprobaj
besplatno